banner

Kalevala, Luxe wellness in het midden van de natuur.

  

BOEK NU EEN LAST MINUTE !

 

KALEVALA : Privé sauna in het midden van de natuur. Lapland in België.

Een uniek concept waar rust en privacy centraal staan. Een prachtige ligging te midden van de uitgestrekte bossen en ongerepte natuur van de Merode, garanderen een ongeëvenaarde ervaring op vlak van privé sauna. Rust en stilte heeft hier nog een plaats. Nergens zal je de rust vinden die je hier zal aantreffen. Stress is hier een begrip en geen feit. Beleef de ultieme sfeer van onthaasten in de echte natuur. Elke unit bevindt zich op 800m² grond volledig omheind en voorzien van een privé parking. Enkel de vogels en de dieren van het bos zullen je omringen en verwelkomen. Weg van alle drukte, weg van alle lawaai en vooral weg van alle stress. Genieten tezamen met je geliefden en vrienden.

UNIEKE " ZOUTSTEEN "SAUNA                 Wellness 20111015-1

Een echte Finse massieve boomstammen sauna voorzien van de nieuwste interieurs en professionele kachel zal er voor zorgen dat je één van de aangenaamste saunabeurten zal beleven die je ooit hebt meegemaakt. Opgietgeuren die op ambachtelijk wijze in Finland zijn gemaakt brengen je tot de roots of nature. Afkoelen kan je meteen in open lucht onder het overdekte terras of als het weer het toelaat op het open terras in een tuin van 800 m². Je zal versteld staan van het heilzame effect van rust en natuur gecombineerd met de zuiverende werking van onze sauna’s. Tevens hebben we zoustenen ingebouwd in onze sauna's.  Door de zoutsteen gaat er in de lucht in de sauna veel jodium aanwezig zijn.

 

SPA    Wellness 20111014-6  Wellness 20111016-30

Een spa met ergonomisch gevormde ligplaatsen voorzien van krachtige massage jets zal je alle zorgen doen vergeten terwijl je in warm water wordt gemasseerd. Geen enkele kinesist kan dit nadoen. Een prachtig binnenverlichting zal ’s avonds voor de nodige sfeer zorgen. Deze spas van het merk Arctic Spa staan gekend voor hun extreme kwaliteit en massagevermogen en garanderen een unieke belevenis. Een aparte professionele waterbehandeling garandeert een excellente en hygiënische kwaliteit van het water zodat je je geen zorgen hoeft te maken. Geplaatst op het buitenterras onder de dennenbomen en afgeschermd door een rotswand die 's avonds met ledverlichting blauw is uitverlicht ervaar je een zelden geziene sfeer.

INFRAROOD Wellness 20111016-29

Buiten infrarood? Met zicht in de tuin en in de volle natuur. Ook dit kan. Een professionele infrarood cabine met stralers van het type A korte golf van Fhilips voorzien van een Robaxfilter zorgen voor de beste indringing in de huid. Hier zal je het verschil ervaren met de andere infrarood cabines en zal je merken dat het resultaat voor spieren en gewrichten veel beter is dan de lange golf stralers. Wanneer je langer bij ons verblijft en je na een fikse wandeling of fietstocht een infrarood neemt zal je je spieren in een mum van tijd ontzuurd hebben.

OVERNACHTEN 

Na een wellness dag terug naar huis? Met wat tegenslag terug in de file? Laat het weldoende effect volledig op je inwerken en overnacht in onze super gezellige en romantische massieve boomstammen blokhutten van Lapland. Door het zelfregelende effect van massief hout is het klimaat in een dergelijke hut veel aangenamer.

 Is het te vochtig in de hut zal het hout het vocht opnemen, is het te droog dan zal het hout het vocht afgeven.

Dit maakt dat je zal slapen als nooit tevoren. Je zal als herboren ontwaken.

Dan nog een schitterend ontbijt rechtstreeks van de verse bakker met vers gemaakte pistolets aan de deur geleverd en je kan terug de hele wereld aan.  ontbijt

Alles is inbegrepen tijdens je bezoek : handdoeken, badjassen, slippers, stroomverbruik, lakens,... Je hoeft enkel in de wagen te springen, je zorgen en stress thuis te laten en je goed humeur mee te brengen. Tot ziens !!

Rond de hutten bevindt zich een gebied van 1500 ha bos. Een bezoek meer dan waard! Een schitterende omgeving waar jong en oud zijn gading zal vinden. Op de volgende websites krijg je een idee van het omliggende gebied.

Plan een fietstocht of een wandeling. Dit unieke gebied zal je verbazen.  De natuur is er op zijn mooist.

www.demerodeonline.be

www.antwerpsekempen.be
www.toerismewesterlo.be

 
Maak uw eigen cadeaubon.

SCHENK EENS EEN ORIGINEEL CADEAU !           cadeaubon

Een huwelijksverjaardag, een verjaardag, een speciale gelegenheid, zomaar, ... Weet je niet wat je dit jaar moet kopen?   Wil je eens wat anders waar nog lang zal over nagepraat worden? Eén van de meest romantische cadeaus waar je beiden zal van genieten.

Stel zelf je cadeaubon samen of geef een waardebon in functie van je budget, wij drukken en sturen deze per post op.

Neem een kijkje in onze arrangementen om een aantal mogelijkheden te bekijken maar aarzel niet om ons te contacteren voor een cadeaubon op maat!

Alle cadeaubonnen zijn personaliseerbaar. 

Klik hier om een Kalevala cadeaubon samen te stellen.

 
INVESTEER MEE

kalevala nw blokhut 4 klein                kalevala nw blokhut 3 

KALEVALA GAAT UITBREIDEN !

Na enkele jaren van hard werken staat het concept op vaste grond. Nu willen we verder.

Grijp uw kans en investeer mee aan realistische prijzen. Koop nu een kwalitatief zeer hoogstaand vakantieverblijf met gewaarborgde opbrengst.

Stap mee in een uniek concept in een uniek kader. Wees zeker van een hoog rendement, een stijgende waarde en profiteer zelf van uw eigen vakantiewoning. Een win win situatie.

Meer inlichtingen of wenst u een afspraak? Graag een mailtje en wij contacteren u zo spoedig mogelijk. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Twijfel niet. Dit concept kan je niet vinden in België of Nederland. Nog slechts 6 blokhutten/gronden zijn ter beschikking.

WACHT NIET LANGER. FASE 2 IS OOK VAN START GEGAAN MET EEN NIEUWE BLOKHUT TE KOOP AAN TE BIEDEN. KOOP NU JE EIGEN VAKANTIEWONING MET HOOG RENDEMENT!

TEVENS ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN ( helper ) UITBATER. HEBT U ERVARING IN HET HOTELWEZEN / HORECA / ORGANISEREN EVENTS? BENT U BEREID OM OP BASIS VAN COMMISSIE TE WERKEN?  NEEM ASAP CONTACT MET ONS !

 

 

 

 
last minute

AANDACHT !! PROFITEER NOG SNEL VAN ONZE LAST MINUTES. BEKIJK ZE HIER

Wordt het je plots even teveel? Wil je er even tussen uit ?  Zoek de rust op van de bossen. De pure natuur. Een natuurwandeling, een fietstocht door de mooie streek van de Merode. Ontdek de talloze cullinaire zaken in de streek. Nadien een verwenning van al je zintuigen in onze spa, sauna of infrarood. Zit 's avonds bij een gezellig kampvuur als het donker is en de romantiek zal ten top stijgen. Dit alles volledig privé.

LAPLAND BLOKHUT  + SAUNA + SPA + KAMPVUUR :  NOG SNEL EEN LAST MINUTE ??  Bel ons : 016 50 23 34 Wij trachten nog een oplossing te vinden. Vanaf 12 uren voor aanvang doen wij prijsverminderingen.

Bekijk onze last minutes.