banner

massages

 MG 0448 Picasa 1280 

 

OPGELET: MOMENTEEL KUNNEN WE TIJDELIJK GEEN MASSAGES AANBIEDEN WEGENS OMSTANDIGHEDEN. WIJ ZOEKEN NAAR EEN OPLOSSING.

 

In openlucht, onder de dennen -en eikenbomen in alle comfort gemasseerd worden? Ongekend bij de meesten onder ons. Diegene die het ervaren hebben spreken erover tegen vrienden en bevelen het aan. " Het is een aanrader" , "een schitterende ervaring", " het was voorbij voor dat we het beseften", " fantastisch" , " woorden schieten tekort",  zijn termen die steeds terugkomen na deze massages.

Naast het geknetter van het aloude gezellige " kampvuur", onder infraroodstralers, op verwarmde banken, door professionele masseurs en met verwarmde olie, zijn deze massages nooit gezien in België. Passende Zen muziek doet je wegdromen en brengt je tot rust. Je zal er van genieten , je  zal het niet makkelijk vergeten, je zal er zelfs vaak aan terugdenken, je zal er voor terugkomen. Kortom, " Heaven on earth."

En bovenal : dit alles in het midden van de bossen, waar rust en natuur centraal staan." Onthaasten" in de echte zin van het woord!!

Een greep uit de verschillende soorten massages gedurende 60 min, 90 min of 120 min :

totale relaxatiemassage, arganolie massage, afrikaanse massage, anti-cellulitis massage, hot-stone massage, kruidenstempel massage, honing massage, ...  Stuk voor stuk uitgewerkt en uitgevoerd door gediplomeerde masseurs met jaren ervaring.

Bij slecht weer zullen wij deze massages aanbieden in de hutten in tevens een zeer relaxte en unieke sfeer.

 MG 0465 Picasa 1280         tarieven massages web